Jouw privacy op website van Sjaak

Ik vind het belangrijk dat je weet ik met je persoonsgegevens omga, zodat je erop kunt vertrouwen dat je gegevens in goede handen zijn. Je persoonsgegevens verwerk ik volgens de Wet bescherming persoonsgegevens en de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiƫle Instellingen. Meer informatie over de Gedragscode vindt je op www.nvb.nl.

Waar gebruikt Sjaak jouw persoonsgegevens voor?

Als je mijn website bezoekt dan verwerk ik een aantal automatisch gegenereerde persoonsgegevens. Die gebruik ik alleen om statistisch onderzoek te doen en de website te beveiligen.

Cookies

Ik wil graag dat het gebruik van mijn website zo prettig en soepel mogelijk verloopt. Daarom plaats ik cookies. Dat zijn kleine tekstbestanden die bij jouw bezoek aan mijn site automatisch op jouw computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Ik kan je niet direct persoonlijk identificeren aan de hand van cookies.

Ik plaats analytische cookies om de website te verbeteren. Deze analytische cookies zijn zo ingesteld dat de inbreuk zo minimaal mogelijk is. Daarnaast maak ik gebruik van cookies die de website beveiligen en misbruik voorkomen, zodat je de website veilig kan bezoeken.

Voor de cookies die ik plaats is geen toestemming nodig. Ze zijn noodzakelijk om via internet met je te communiceren. Je kunt cookies altijd zelf via je computer, tablet of mobiele telefoon verwijderen.

Hoe lang is een cookie geldig?

De cookies die ik op je computer plaats blijven daar staan zolang je deze niet verwijderd. Via de instellingen van je browser kun je meestal de cookies verwijderen.

Externe links

Mijn website bevat links naar andere apps en externe websites. Dit Privacy & Cookie Reglement geldt niet voor die websites. Ik probeer de externe links actueel te houden en naar de juiste apps en websites te laten verwijzen. Ik ben niet verantwoordelijk voor de inhoud van die apps en websites en de manier waarop daar met jouw persoonsgegevens wordt omgegaan. Ik adviseer je altijd na te lezen op welke manier deze andere apps en websites met jouw persoonsgegevens omgaan.

Wijziging van het Privacy & Cookie Reglement.

Ik kan dit Privacy & Cookie Reglement aanpassen. Dat doen ik bijvoorbeeld als de wet of het beleid wijzigt. Ik raad je daarom aan het Privacy & Cookie Reglement regelmatig opnieuw te bekijken bij een bezoek aan mijn site.

Vragen of inlichtingen?

Heb je vragen over dit Privacy & Cookie Reglement of wil je meer informatie over jouw persoonsgegevens? Dan kun je contact met me opnemen via WhatsApp 06-57368932 of e-mail vraagaan@sjaak.nl.